4’33 grand café

Amsterdam

Bijzonderheden

  • 10 - 2000 personen
  • Aan het water
  • Bereikbaar met OV
  • Gratis wifi
  • In-house catering
  • Parkeren
  • Terras aanwezig

Ga naar

Het terras aan het water, de rust midden in Amsterdam, de unieke uitstraling van het pand, het gastvrije personeel en de smakelijke kaart. 4’33 grand café is het culinaire verlengstuk van het Muziekgebouw en een bijzondere plek in de hoofdstad!

4’33 grand café is het culinaire verlengstuk van het Muziekgebouw, het huis voor eigentijdse klassieke muziek. Op concertavonden is 4’33 grand café het extraatje dat zorgt voor een compleet avondje uit. Op zwoele zomeravonden komen culinair en muzikaal naadloos samen tijdens de Terrasconcerten. Toch is 4’33 grand café veel meer dan enkel een uitstekende culinaire verlenging van het Muziekgebouw. Buiten de concertagenda kan het grand café voor veel verschillende doeleinden worden ingezet. Door de grote glazen pui en het unieke uitzicht op het IJ is het grand café een ultiem decor voor een goede lunch, exclusief diner of een gezellige borrel.

John Cage

Het muziekstuk van John Cage waar het grand café naar is vernoemd, bestaat uit vier minuten en drieëndertig seconden totale stilte. Althans, er worden geen noten gespeeld maar het stuk brengt enkel omgevingsgeluid ten gehore. Een kuch, een stoel die wordt verzet of een gesprek op fluistertoon. Geluiden die een grand café niet vreemd zijn.

Zalen

Grand Café

4’33 grand café beschikt over één ruimte; het grand café. Deze ruimte is uitstekend in te delen voor lunches en diners aan lange tafels of een informele setting voor een borrel of walking dinner. Op warme dagen is het op het ruime terras heerlijk ontsnappen aan de drukte van de stad.  

  • 10 – 120 personen

Muziekgebouw aan ‘t IJ

Het Muziekgebouw is niet alleen een unieke plek voor hedendaagse muziek, maar huist ook kleine en grote (inter)nationale bijeenkomsten. Voor de verhuur van de zalen en/of de Foyerdecks kunt u contact opnemen met de afdeling Zakelijke Evenementen het Muziekgebouw.

  • 50 – 2000 personen

Contact

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

4’33 grand café

Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam

Telefoonnummer

020 788 2090

E-mailadres

info@433grandcafe.nl