Dudok Rotterdam

Rotterdam

Bijzonderheden

  • 18 - 110 personen
  • Bereikbaar met OV
  • Centrum
  • Gratis wifi
  • In-house catering
  • Parkeren
  • Terras aanwezig

Ga naar

Dé plek waar het ruim dertig jaar geleden allemaal is begonnen, midden in het centrum van Rotterdam. Vernoemd naar de architect van het pand, Willem Dudok en sinds de opening een ontmoetingsplaats voor Rotterdammers en iedereen daarbuiten.

Dudok beweegt mee op het ritme van de stad. Tot op zekere hoogte. Rotterdam is als stad namelijk in de afgelopen dertig jaar best veranderd, flink gegroeid en de populariteit van de stad is toegenomen. Dudok is in die jaren als stabiele factor aan de Meent blijven staan. Zij is meegegaan met haar tijd, maar is de basis nooit kwijtgeraakt. Het bijzondere ‘vaste gasten bestand’ is hier een voorbeeld van. Dudok is de plek voor een kop koffie met oma, een lunch met vrienden, een borrel met collega’s, een eerste date of de proost na een huwelijk in het stadhuis. Maar ook voor het krantje aan de leestafel of een vergadering of presentatie in één van de zalen.

Met de hoge plafonds is er altijd rumoer en gezelligheid. Voor iets meer privacy zijn de aparte ruimtes op de eerste verdieping zeer geschikt. Een bijeenkomst of vergadering met op de achtergrond het zachte geroezemoes van het restaurant beneden, geeft het samenkomen een informeel karakter. De combinatie tussen plenair en culinair is ook bij Dudok Rotterdam uitstekend te verzorgen. Hierbij wordt één zaal voor het plenaire gedeelte ingezet en vervolgens de tweede zaal voor de aansluitende borrel of het diner.

Zalen

Dudok Rotterdam beschikt over twee aparte zalen van gelijke grootte; de Meent- en de Westewagenzaal.

Meent- en Westewagenzaal

Verbonden door een overloop zijn de Meent- en Westewagenzaal afzonderlijk maar ook samen te gebruiken. Beide ruimtes zijn even groot en kenmerken zich door de glazen wanden. De ruimtes zijn niet geheel geluidsdicht waardoor er altijd een gezellige verbinding met het restaurant is. De Meent- en Westewagenzaal zijn bij uitstek geschikt voor een vergadering, presentatie of een informeel samenzijn in de vorm van een lunch, diner of borrel.

  • 18-110 personen

Contact

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Dudok Rotterdam

Meent 88
3011 JP Rotterdam

Telefoonnummer

010 433 3102

E-mailadres

rotterdam@dudok.nl