Regentenhuis van Kuyl’s Fundatie

Rotterdam

Bijzonderheden

  • 6 - 120 personen
  • Bereikbaar met OV
  • Gratis wifi
  • In-house catering
  • Terras aanwezig

Ga naar

Het Regentenhuis van Kuyl’s Fundatie is één van Rotterdams mooiste locaties. Gelegen op landgoed Vredenoord in Kralingen, is deze unieke plek een oase van rust en groen binnen de dynamische wereldstad. De perfecte locatie om stil te staan bij een bijzondere gebeurtenis.

Veel bewoners uit Rotterdam en omstreken kennen het monumentale hoofdgebouw als opvallend pand aan de ’s Gravenweg in Rotterdam-Kralingen. Met haar rijke geschiedenis is dit een verhaal dat het vertellen waard is. Het prachtige verhaal, dat meer dan 200 jaar geleden begon bij Anthonetta Kuyl, is een waar stukje sociaal-maatschappelijke geschiedenis dat volgens ons moet blijven voortbestaan.

Het Regentenhuis is een unieke plek die bijzonder geschikt is voor zakelijke gezelschappen. De voelbare geschiedenis en rustige omgeving geven ieder event een extra laag.

Trots in Kralingen

Hoewel de ’s Gravenweg pas iets meer dan 50 jaar de thuisbasis is van Het Regentenhuis, lijkt het alsof het pand nooit op een andere plek heeft gestaan. Ook Kralingers spreken met gepaste trots over ‘hun’ Regentenhuis.

Zalen

Het Regentenhuis van Kuyl’s Fundatie bestaat uit twee zalen; de Gele- en de Regentensalon. De ruime hal verbindt beide zalen en kan tevens worden ingezet voor een onderdeel in het programma.

Gele Salon

De Gele Salon bevindt zich aan de linkerzijde van het pand en is geheel gehuld in een klassieke, zachtgele kleur. Hoewel de ruimte iets groter is dan de Regentensalon is de maximale capaciteit hetzelfde. De Gele Salon is zeer geschikt voor een presentatie met een plenaire opstelling, een vergadering of een diner aan lange tafels.

Regentensalon

In de Regentensalon wordt er een stap terug in de tijd gemaakt. De unieke geschiedenis van het pand wordt in deze ruimte op een bijzondere manier tentoongesteld. De namen van de beschermheren en regenten sieren de wanden en de klassieke details van het pand komen in deze ruimte goed naar voren. De Regentensalon geeft de perfecte ambiance voor een exclusief diner.

Contact

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Regentenhuis van Kuyl’s Fundatie

‘s-Gravenweg 71
3062 ZC Rotterdam

Telefoonnummer

010 290 84 46

E-mailadres

regentenhuis@dudok.nl