Over Dudok Events

In 1991 werd aan de Meent in Rotterdam de eerste kop koffie, uiteraard mét een punt Dudok appeltaart, uitgeserveerd.

Nu, ruim dertig jaar later is Dudok uitgegroeid tot de Dudok Horeca Groep met meer dan tien verschillende horeca- en evenementenlocaties. Locaties die zich kenmerken door unieke panden met veelal een bijzonder verhaal. Allen zorgen voor het perfecte decor voor de verschillende soorten evenementen die de Dudok Horeca Groep kan verzorgen.

Cruise Terminal Rotterdam
Meer dan alleen horeca

Een vergadering bij Dudok Rotterdam, Den Haag of Arnhem, een bruiloft bij Dudok In Het Park, de RDM Kantine of Kuyl’s Fundatie, een promotieborrel bij Dudok Aan De Maas, een diner bij Trattoria Sophia en een internationaal congres of feest bij de Cruise Terminal Rotterdam. Of wat te denken van onze prachtige locatie in Amsterdam aan ‘t IJ: 4’33 Grand Café. We vinden graag samen met u een perfecte locatie voor iedere gelegenheid.


Daarnaast kunnen ook alle andere feestelijke momenten van het leven uitstekend worden gevierd bij de Dudok Horeca Groep. Met de professionele ondersteuning van onze contactpersonen wordt ieder event, hoe groot of klein ook, er één om nooit te vergeten.

” Onze hele dag en avond was een groot succes!

Alles was super goed geregeld en wij vonden al jullie medewerkers enorm vriendelijk en gastvrij. Het eten was lekker en niemand stond met een leeg glas. Onze hele dag en avond was een groot succes!

Claire van Eeghen, Marketing Communications Manager KLM

Culinair

Een succesvol evenement is te danken aan vele verschillende factoren. Een van de voornaamste is de invulling van de catering. Met Dudok als inhouse cateraar ligt er een schat aan ervaring op culinair gebied. Wij zijn er sterk van overtuigd dat het verzorgen/cateren van een congres of vergadering niet alleen gebeurt tijdens de ontvangst en pauzemomenten. Wat ons betreft vergt dit toewijding en persoonlijke aandacht gedurende het gehele programma.