Dudok In Het Park

Rotterdam

Bijzonderheden

  • 10 - 150 personen
  • Bereikbaar met OV
  • Catering aanwezig
  • Gratis wifi
  • Parkeren
  • Terras aanwezig

Ga naar

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. De romantische sfeer, de lichte ruimtes én het indrukwekkende uitzicht op het levendige Park maakt Dudok In Het Park bij uitstek geschikt voor zakelijke en particuliere evenementen.

Waar in de 18e eeuw de stad ophield bij het Park en het Heerenhuys aan de rand van de polder stond, bevindt het rijksmonument zich nu midden in de bruisende stad. Door de eeuwen heen heeft de omgeving een flinke verandering doorstaan, maar de unieke uitstraling van het pand is vrijwel gelijk gebleven. Tot 1875 heeft het bijzondere pand dienst gedaan als woning voor onder andere een oud-burgermeester van Rotterdam. Na deze tijd is Het Heerenhuys aangekocht door de Gemeente Rotterdam welke tot op de dag van vandaag nog steeds nauw betrokken is bij de ontwikkeling van het pand.

In 1985 kreeg Het Heerenhuys een horecavergunning en heeft de Dudok Horeca Groep in verschillende vormen horeca naar het Park gebracht. Van daghoreca tot evenementenlocatie, het is niet stil geweest in Het Heerenhuys. In samenwerking met de Gemeente Rotterdam en Stichting Droom & Daad heeft Dudok in 2017 het pand gerenoveerd en is Dudok In Het Park geopend. Een bijzondere plek waar daghoreca en evenementen uitstekend samenkomen.

Inmiddels zijn er talloze koffies gezet, biertjes getapt, taarten gesneden en broodjes gesmeerd, maar ook feesten gevierd en is er ontelbare keren “JA” gezegd.

Geïnspireerd door het Park

Met de renovatie van het pand is de sfeer van het Park naar binnen gehaald. De zachte, groene kleuren, gecombineerd met roze marmer en gouden accenten, geven de ruimte een modern gevoel zonder het klassieke karakter te verliezen.

Klassiek met een moderne twist

Het unieke handgeschilderde behang (of de tuin van papier, zoals de behangkunstenaars dit zelf noemen) maken dit gevoel helemaal af.

Zalen

Dudok In Het Park beschikt over twee zalen, met ieder verschillende mogelijkheden, capaciteiten en kenmerken.

Parkzaal

Hoewel beide zalen zich kenmerken door de hoge plafonds en de grote raampartijen, is de Parkzaal de grootste en lichtste ruimte.

De Parkzaal is flexibel in te delen en geschikt voor verschillende doeleinden. Zo leent de ruimte zich uitstekend voor een diner aan lange tafels. Ook een huwelijksceremonie in klassieke trouwopstelling of een gezellige borrel is bij uitstek geschikt in deze zaal.

  • 10 – 120 personen

Zocherszaal

Vernoemd naar de architect van het pand, is de Zocherszaal de tweede exclusieve ruimte van Dudok In Het Park. De Zocherszaal is kleiner dan de Parkzaal en hierom bijzonder geschikt voor een intiemer gezelschap.

Beide ruimtes worden middels twee enkele en twee dubbele deuren van elkaar gescheiden. Door deze deuren te openen, worden beide ruimtes bij elkaar getrokken en kunnen de zalen als één geheel worden ingezet.

  • 10 – 120 personen

Contact

Bij vragen mag je altijd contact met ons opnemen

Dudok In Het Park

Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Telefoonnummer

010 290 8444

E-mailadres

inhetpark@dudok.nl