Uw event bij de Cruise Terminal

Rotterdam

Bijzonderheden

  • 25 - 2500 personen
  • Aan het water
  • Bereikbaar met OV
  • Gratis wifi
  • In-house catering
  • Parkeren
  • Terras aanwezig

Ga naar

De Cruise Terminal Rotterdam is met recht de eretribune aan de Maas. De enorme glazen puien in de iconische ronde vormen geven een uniek uitzicht op de skyline van Rotterdam. Dé plek waar het drukke stadsleven en het samenkomen met een gezelschap elkaar op bijzondere wijze ontmoeten.

Door het vele daglicht, de hoge plafonds en de vrij in te delen ruimte van zo’n 4000m2 is de Cruise Terminal Rotterdam dé locatie voor vele verschillende evenementen. Van een uitzinnig feest op de bovenverdieping tot een congres of beurs. De entreehal verwelkomt uw gasten met een onuitwisbare indruk. Hier is de grootsheid van deze locatie al direct goed voelbaar. De ruimtes lenen zich uitstekend voor veel verschillende doeleinden. Zie de ruimte als een blank canvas welke geheel naar wens ingekleurd kan worden: zakelijk en met strakke lijnen of juist kleurrijk en uitbundig.

Grootschalig terras met uitzicht op een waar Rotterdams icoon: de Erasmusbrug!

Het grote verhoogde terras lijkt op de Maas te zweven en biedt mogelijkheid voor gezellige borrels en uitstekende diners.
In de zomermaanden ontpopt het terras zich als hét zomerterras van Rotterdam. Hier staan de skyline van de bruisende stad, heerlijk eten en goede wijnen gelijk aan een avond om niet te vergeten.

Met een kleiner gezelschap genieten van stadse allure?

Dan is Dudok Aan De Maas de geschikte locatie voor jullie feest of bijeenkomst, deze locatie bevindt zich in de eerste boog van de Cruise Terminal. Hoewel beiden aparte locaties zijn, delen zij de unieke kenmerken van het pand. De kleinschaligere locatie leent zich uitstekend voor zakelijke evenementen zoals presentaties, workshops en heisessies, maar ook een feest tot 200 gasten komt hier goed tot zijn recht.

Duurzaam aan én door de Maas

Duurzaamheid staat bij de Cruise Terminal Rotterdam hoog in het vaandel. Zo wordt het water uit de naastgelegen rivier de Maas gebruikt om de ruimte te koelen. De verwarming is daarnaast stadsgereguleerd. Dit houdt in dat het water wordt opgewarmd door restwarmte van Rotterdamse elektriciteitscentrales en fabrieken.


Contact

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw event bij de Cruise Terminal

Wilhelminakade 699
3072 AP Rotterdam

Telefoonnummer

010 290 8440

E-mailadres

sales@cruiseterminalrotterdam.nl