Dudok Arnhem

Arnhem

Bijzonderheden

  • 20 - 200 personen
  • Bereikbaar met OV
  • Centrum
  • Gratis wifi
  • In-house catering
  • Terras aanwezig

Ga naar

Aan de rand van de Arnhemse binnenstad, vlakbij de gezellige 7straatjes, is Dudok gevestigd in het karakteristieke rijksmonument Van Ranzow’s Bank.

Dudok Arnhem is voor velen het culturele trefpunt van de stad. Een plek waar stadsbezoekers, studenten, creatievelingen, juristen, theaterbezoekers en politici elkaar graag opzoeken. Aan de voet van de imposante toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek en middenin het Modekwartier, bevindt Dudok zich in een bruisend stuk van de stad.

Ook in Arnhem komt de kenmerkende Dudok-stijl met de hoge plafonds, veel staal en leren banken terug in de brasserie. Gecombineerd met de jaren 20 stijl van de Van Ranzow’s Bank is Dudok Arnhem dé plek waar jong en oud niet alleen uitstekend samenkomt als gast, maar ook in het interieur. Naast het terras aan de Sint Jansbeek, heeft Dudok Arnhem ook een gezellige binnentuin waar het niet alleen ’s zomers, maar door de gedeeltelijke overkapping en de pizzaovens, ook in de winter goed vertoeven is.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote ruimtes die in de jaren 20  werden ingezet als dienstwoning. Tegenwoordig worden de ruimtes samen of afzonderlijk van elkaar ingezet voor een breed scala aan zakelijke evenementen.

Op zoek naar een grotere ruimte? Informeer over onze samenwerking met de Eusebiuskerk.

De zaal

De ruime zaal bestaat uit twee delen welke samen of afzonderlijk van elkaar uitstekend ingezet kunnen worden voor zakelijke evenementen.

Van Ranzowzaal

De Van Ranzowzaal bestaat uit twee ruimtes op ongelijke hoogte en worden verbonden middels een trap(je). Het lage deel van de Van Ranzowzaal is door de vaste bar uitstekend in te zetten voor een informeel samenkomen. Het verhoogde gedeelte van de zaal is daarnaast perfect voor een zakelijke bijeenkomst in theater- of schoolopstelling. Met vaste audiovisuele middelen zoals een beamer en projectiescherm is de ruimte van de basisgemakken voorzien.

  • 20 – 200 personen

Contact

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Dudok Arnhem

Koningstraat 40
6811 DH Arnhem

Telefoonnummer

026 351 1872

E-mailadres

arnhem@dudok.nl