Veelgestelde vragen

 • Het strooien van rijst, confetti en dergelijke is bij alle locaties van de Dudok Horeca Groep en op het terras niet toegestaan. Buiten is het enkel toegestaan om biologisch afbreekbare producten te gebruiken zoals echte rozenblaadjes, bellenblaas of lavendel.

 • De uiterlijke eindtijd voor onze horecavergunning is 01.00 uur.

 • Wij beschikken over een standaard geluidsinstallatie. Een apparaat met een mini-jack aansluiting mag kosteloos aangesloten worden op het systeem. Dit systeem is geschikt voor achtergrondmuziek en muziek tijdens bijeenkomsten en vergaderingen. Het geluid en de installatie is echter niet voldoende voor een feestavond en/of live-muziek.

  Wij beschikken niet over een installatie voor een DJ zoals een dj-booth, mengtafel, geluidsinstallatie en verlichting. De DJ dient dit zelf te verzorgen. Ook hebben wij verschillende techniekleveranciers die de techniek kunnen verzorgen. Wij brengen jullie graag in contact.

 • Het is mogelijk om de huwelijksvoltrekking buiten te laten plaatsvinden. Op de dag van de bruiloft kunnen jullie aan ons doorgeven of jullie wel of niet buiten wensen te trouwen.
  Het is niet mogelijk om een parasol te plaatsen bij de trouwopstelling. Wel kunnen wij via een van onze leveranciers een tent of overkapping plaatsen. Hierin denken we graag met jullie mee.

  Bij Dudok In Het Park is het belangrijk om rekening te houden met dat de locatie (inclusief het terras) geopend is. Daarnaast is het Park openbaar en kunnen bezoekers van het park jullie bruiloft passeren.

 • Op elke locatie verzorgen wij standaard decoratie. Deze bestaat uit wit linnen, een waxinelichtje en een kleine plant of seizoensbloem op tafel. De overige decoratie mag volledig zelf verzorgd worden.

  Vanuit Dudok verzorgen wij geen menukaartjes of naamkaartjes. Je kunt deze bestellen bij een leverancier naar keuze. Uiteraard kunnen wij assisteren met het plaatsen van de menu- of naamkaartjes.

 • Op onze locaties verzorgt ons eigen ervaren banquetingteam graag de lekkerste en mooiste happen. Van uitgebreide lunch, tot goed verzorgd koffiemoment of feestelijk diner. Het is dan ook helaas niet mogelijk om zelf catering te verzorgen.

 • Wij houden uiteraard rekening met allergieën en/of dieetwensen. We vernemen deze uitzonderingen graag tijdens de eindafspraak. Eventuele wijzigingen kunnen tot 2 weken voor aanvang van het evenement aan ons doorgegeven worden.

 • Dudok In Het Park
  Wij beschikken hier over rijplaten om over de 3 entreetreden bij de ingang neer te leggen. Graag vernemen wij vooraf of hier gebruik van gemaakt wil worden. Daarnaast beschikt deze locatie over een mindervalide toilet op de begane grond. Er is op de parkeerplaats bij de Baden Powelllaan geen mindervalide parkeerplaats aanwezig.

  Dudok Aan De Maas
  Helaas is deze locatie niet rolstoeltoegankelijk. Wel is het eventueel mogelijk om via de goederenlift naar boven te gaan.  

  RDM Kantine
  Deze locatie is volledig gelijkvloers, waardoor de locatie goed rolstoeltoegankelijk is.  

  Kuyl’s Fundatie
  Op deze locatie beschikken we over rijplaten om over de entreetreden bij de ingang neer te leggen. In het pand bevinden zich ook 2 kleine trapjes waar deze rijplaten ook op gelegd kunnen worden.

  Dudok Rotterdam
  Helaas is deze locatie niet rolstoeltoegankelijk. Vanwege de monumentale waarde van het pand is het niet mogelijk om aanpassingen te doen. Onze gasten moeten een trap op om binnen te komen en de toiletten bevinden zich boven\. Er is geen lift of mindervalide toilet aanwezig.

  Dudok Den Haag
  Deze locatie is geheel gelijkvloers en dus volledig rolstoeltoegankelijk.

  Dudok Arnhem
  Helaas is deze locatie niet goed toegankelijk voor minder validen. Bij beide ingangen moeten onze gasten een kleine trap op. Daarnaast zijn de toiletten alleen te bereiken via een trap. Er is geen mindervalide toilet of lift aanwezig. Vanwege de monumentale waarde van het pand is het helaas niet mogelijk om hier aanpassingen te doen.