De perfecte locaties voor ieder moment

Stad
Type evenement
Aantal personen

Ja, ik wil… trouwen bij Dudok

Vier jullie mooiste dag bij één van onze indrukwekkende locaties.

Meer informatie

Jouw feest, onze zorgen

Wanneer je een feest organiseert bij één van onze locaties, dan ontzorgen wij van begin tot eind. Precies zoals gastvrijheid hoort te zijn.

Meer informatie


Waarom Dudok Events?

Gevestigd in Rotterdam zijn we sinds 1991 een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse wereld van horeca, evenementen en patisserie. Met onze ervaring hebben wij de kennis en slagkracht om op elke schaal en elk gewenst niveau hoogwaardige en unieke hospitality concepten te realiseren. Van 10 tot 10.000 bezoekers, met persoonlijke begeleiding en in-house catering & patisserie. 

 • Locaties verspreid over Nederland
 • Locaties met ruime beschikbaarheid
 • Altijd naar eigen wens

Veelgestelde vragen

Om je alvast op weg te helpen, hebben wij een kort overzicht met de meest gestelde vragen opgesteld.

 • Dudok In Het Park
  Wij beschikken hier over rijplaten om over de 3 entreetreden bij de ingang neer te leggen. Graag vernemen wij vooraf of hier gebruik van gemaakt wil worden. Daarnaast beschikt deze locatie over een mindervalide toilet op de begane grond. Er is op de parkeerplaats bij de Baden Powelllaan geen mindervalide parkeerplaats aanwezig.

  Dudok Aan De Maas
  Helaas is deze locatie niet rolstoeltoegankelijk. Wel is het eventueel mogelijk om via de goederenlift naar boven te gaan.  

  RDM Kantine
  Deze locatie is volledig gelijkvloers, waardoor de locatie goed rolstoeltoegankelijk is.  

  Kuyl’s Fundatie
  Op deze locatie beschikken we over rijplaten om over de entreetreden bij de ingang neer te leggen. In het pand bevinden zich ook 2 kleine trapjes waar deze rijplaten ook op gelegd kunnen worden.

  Dudok Rotterdam
  Helaas is deze locatie niet rolstoeltoegankelijk. Vanwege de monumentale waarde van het pand is het niet mogelijk om aanpassingen te doen. Onze gasten moeten een trap op om binnen te komen en de toiletten bevinden zich boven\. Er is geen lift of mindervalide toilet aanwezig.

  Dudok Den Haag
  Deze locatie is geheel gelijkvloers en dus volledig rolstoeltoegankelijk.

  Dudok Arnhem
  Helaas is deze locatie niet goed toegankelijk voor minder validen. Bij beide ingangen moeten onze gasten een kleine trap op. Daarnaast zijn de toiletten alleen te bereiken via een trap. Er is geen mindervalide toilet of lift aanwezig. Vanwege de monumentale waarde van het pand is het helaas niet mogelijk om hier aanpassingen te doen.

 • Op onze locaties verzorgt ons eigen ervaren banquetingteam graag de lekkerste en mooiste happen. Van uitgebreide lunch, tot goed verzorgd koffiemoment of feestelijk diner. Het is dan ook helaas niet mogelijk om zelf catering te verzorgen.