De perfecte locaties voor ieder moment

Stad
Type evenement
Aantal personen

Ja, ik wil… trouwen bij Dudok

Vier jullie mooiste dag bij één van onze indrukwekkende locaties.

Meer informatie

Jouw feest, onze zorgen

Wanneer je een feest organiseert bij één van onze locaties, dan ontzorgen wij van begin tot eind. Precies zoals gastvrijheid hoort te zijn.

Meer informatie


Waarom Dudok Events?

Gevestigd in Rotterdam zijn we sinds 1991 een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse wereld van horeca, evenementen en patisserie. Met onze ervaring hebben wij de kennis en slagkracht om op elke schaal en elk gewenst niveau hoogwaardige en unieke hospitality concepten te realiseren. Van 10 tot 10.000 bezoekers, met persoonlijke begeleiding en in-house catering & patisserie. 

 • Locaties verspreid over Nederland
 • Locaties met ruime beschikbaarheid
 • Altijd naar eigen wens

Veelgestelde vragen

Om je alvast op weg te helpen, hebben wij een kort overzicht met de meest gestelde vragen opgesteld.

 • Dudok In Het Park
  Deze locatie beschikt over een mindervalide toilet op de begane grond. Hier beschikken wij ook over rijplaten om over de 3 entreetreden bij de ingang neer te leggen. Graag vernemen wij vooraf of u gebruik wilt maken van deze rijplaten. Er is op de parkeerplaats bij de Baden Powelllaan geen mindervalide parkeerplaats.

  Dudok Aan De Maas
  Helaas is deze locatie niet rolstoeltoegankelijk. Wel is het eventueel mogelijk om via de goederenlift naar boven te gaan.  

  RDM Kantine
  Deze locatie is volledig gelijkvloers, waardoor de locatie goed rolstoeltoegankelijk is.  

  Kuyl’s Fundatie
  Op deze locatie beschikken we over rijplaten om over de entreetreden bij de ingang neer te leggen. In het pand bevinden zich ook 2 kleine trapjes waar deze rijplaten ook op gelegd kunnen worden.

  Dudok Rotterdam
  Helaas is deze locatie niet rolstoeltoegankelijk. Vanwege de monumentale waarde van het pand, is het helaas niet mogelijk om aanpassingen te doen. Gasten moeten een trap op om binnen te komen en om naar de toilet te gaan. Er is geen lift en geen invalidetoilet.

  Dudok Den Haag
  Deze locatie is geheel gelijkvloers en dus volledig rolstoeltoegankelijk.

  Dudok Arnhem
  Helaas is deze locatie niet goed toegankelijk voor minder validen. Bij beide ingangen moeten gasten een kleine trap op. Daarnaast is de toilet alleen te bereiken via een trap. Er is geen mindervalide toilet en geen lift. Vanwege de monumentale waarde van het pand, is het helaas niet mogelijk om aanpassingen te doen.

 • Op onze locaties verzorgt ons eigen ervaren banquetingteam graag de lekkerste en mooiste happen. Van uitgebreide lunch, tot goed verzorgd koffiemoment of feestelijk diner. Het is dan ook helaas niet mogelijk om zelf catering te verzorgen.

  Bruidstaart
  Het is mogelijk om een bruidstaart te regelen via een andere partij dan Dudok Patisserie. Indien jullie een bruidstaart bij een externe leverancier bestellen, is er schotelgeld van toepassing. Samen met jullie contactpersoon van de reserveringsafdeling kunnen jullie afspraken maken over de aflevering van de taart.