Veelgestelde vragen

Je vindt in ons een betrokken partner, met persoonlijke aandacht voor uw feest van begin tot eind. Uiteraard begrijpen wij dat je tijdens het samenstellen van jullie evenement tegen vragen aan loopt. De meest gestelde hebben wij onderstaand voor je verzameld en beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen uiteraard graag!

Bereikbaarheid

 • Dudok In Het Park
  Deze locatie beschikt over een mindervalide toilet op de begane grond. Hier beschikken wij ook over rijplaten om over de 3 entreetreden bij de ingang neer te leggen. Graag vernemen wij vooraf of u gebruik wilt maken van deze rijplaten. Er is op de parkeerplaats bij de Baden Powelllaan geen mindervalide parkeerplaats.

  Dudok Aan De Maas
  Helaas is deze locatie niet rolstoeltoegankelijk. Wel is het eventueel mogelijk om via de goederenlift naar boven te gaan.  

  RDM Kantine
  Deze locatie is volledig gelijkvloers, waardoor de locatie goed rolstoeltoegankelijk is.  

  Kuyl’s Fundatie
  Op deze locatie beschikken we over rijplaten om over de entreetreden bij de ingang neer te leggen. In het pand bevinden zich ook 2 kleine trapjes waar deze rijplaten ook op gelegd kunnen worden.

  Dudok Rotterdam
  Helaas is deze locatie niet rolstoeltoegankelijk. Vanwege de monumentale waarde van het pand, is het helaas niet mogelijk om aanpassingen te doen. Gasten moeten een trap op om binnen te komen en om naar de toilet te gaan. Er is geen lift en geen invalidetoilet.

  Dudok Den Haag
  Deze locatie is geheel gelijkvloers en dus volledig rolstoeltoegankelijk.

  Dudok Arnhem
  Helaas is deze locatie niet goed toegankelijk voor minder validen. Bij beide ingangen moeten gasten een kleine trap op. Daarnaast is de toilet alleen te bereiken via een trap. Er is geen mindervalide toilet en geen lift. Vanwege de monumentale waarde van het pand, is het helaas niet mogelijk om aanpassingen te doen.

 • De uiterlijke eindtijd voor onze horecavergunning is 01.00 uur.

Het feest

 • Het is mogelijk om de huwelijksvoltrekking buiten te laten plaatsvinden. Op de dag van de bruiloft kunnen jullie aan ons doorgeven of jullie wel of niet buiten wensen te trouwen.
  Het is niet mogelijk om een parasol te plaatsen bij de trouwopstelling. Wel kunnen wij via een van onze leveranciers een tent of overkapping plaatsen. Hierin denken we graag met jullie mee.

  Bij Dudok In Het Park is het belangrijk om rekening te houden met dat de locatie (inclusief het terras) geopend is. Daarnaast is het Park openbaar en kunnen bezoekers van het park jullie bruiloft passeren.

 • Op elke locatie verzorgen wij standaard decoratie. Deze bestaat uit wit linnen, een waxinelichtje en een kleine plant of seizoensbloem op tafel. De overige decoratie mag volledig zelf verzorgd worden.

  Vanuit Dudok verzorgen wij geen menukaartjes of naamkaartjes. Je kunt deze bestellen bij een leverancier naar keuze. Uiteraard kunnen wij assisteren met het plaatsen van de menu- of naamkaartjes.

 • Het strooien van rijst, confetti en dergelijke is bij alle locaties van de Dudok Groep en op het terras niet toegestaan. Buiten is het enkel toegestaan om biologisch afbreekbare producten te gebruiken zoals echte rozenblaadjes, bellenblaas of lavendel.

 • Wij houden uiteraard rekening met allergieën en andere uitzonderingen. We vernemen de allergieën en uitzonderingen graag tijdens de eindafspraak. Eventuele wijzigingen kunnen tot 2 weken voor aanvang van het evenement aan ons doorgegeven worden.

 • Op onze locaties verzorgt ons eigen ervaren banquetingteam graag de lekkerste en mooiste happen. Van uitgebreide lunch, tot goed verzorgd koffiemoment of feestelijk diner. Het is dan ook helaas niet mogelijk om zelf catering te verzorgen.

  Bruidstaart
  Het is mogelijk om een bruidstaart te regelen via een andere partij dan Dudok Patisserie. Indien jullie een bruidstaart bij een externe leverancier bestellen, is er schotelgeld van toepassing. Samen met jullie contactpersoon van de reserveringsafdeling kunnen jullie afspraken maken over de aflevering van de taart.

Audiovisueel

 • Wij beschikken over een standaard geluidsinstallatie. Een apparaat met een mini-jack aansluiting mag kosteloos aangesloten worden op het systeem. Dit systeem is geschikt voor achtergrondmuziek en muziek tijdens bijeenkomsten en vergaderingen. Het geluid en de installatie is echter niet voldoende voor een feestavond en/of live-muziek.

  Wij beschikken niet over een installatie voor een DJ zoals een dj-booth, mengtafel, geluidsinstallatie en verlichting. De DJ dient dit zelf te verzorgen. Ook hebben wij verschillende techniekleveranciers die de techniek kunnen verzorgen. Wij brengen jullie graag in contact.

Dudok In Het Park