Over Dudok Events

In 1991 werd aan de Meent in Rotterdam de eerste kop koffie, uiteraard mét een punt Dudok appeltaart, uitgeserveerd.

Nu, ruim dertig jaar later is Dudok uitgegroeid tot de Dudok Horeca Groep met meer dan tien verschillende horeca- en evenementenlocaties. Locaties die zich kenmerken door unieke panden met veelal een bijzonder verhaal. Allen zorgen voor het perfecte decor voor de verschillende soorten feesten en partijen, die de Dudok Horeca Groep kan verzorgen.  

Dudok Aan De Maas
Meer dan alleen Horeca

Een groepslunch bij Dudok – Rotterdam, Den Haag of Arnhem, een bruiloft bij Dudok In Het Park, de RDM Kantine of Kuyl’s Fundatie, of een borrel bij Dudok Aan De Maas; voor iedere gelegenheid is er een perfecte locatie! Daarnaast kunnen ook alle andere feestelijke momenten van het leven uitstekend worden gevierd bij de Dudok Horeca Groep. Met de professionele ondersteuning van onze contactpersonen wordt ieder event, hoe groot of klein ook, er één om nooit te vergeten.

” Van begin tot einde was alles heel soepel geregeld!

Wij en onze gasten hebben het heel erg naar ons zin gehad bij Dudok. Van begin tot einde was alles heel soepel geregeld! Onze gasten hebben herhaaldelijk gezegd en ons later ook nog geschreven dat ze de locatie maar met name ook de service van Dudok In Het Park helemaal top vonden.

Bruiloft Dudok In Het Park, zomer 2019

Culinair

Een succesvol feest is te danken aan vele verschillende factoren. Een voornaamste is de invulling van de dranken en bijpassende happen. Tijdens jullie evenement verzorgt ons banquetingteam op een groot deel van onze locaties jullie diner, lunch of borrel. De gerechten worden bereid door getalenteerde chefs. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor, dat het jullie gasten tijdens het feest of jullie bijeenkomst aan niets ontbreekt binnen de culinaire ervaring!