Dudok Den Haag

Den Haag

Bijzonderheden

  • 2 - 100 personen
  • Bereikbaar met OV
  • Catering aanwezig
  • Centrum
  • Gratis wifi
  • Parkeren
  • Terras aanwezig

Ga naar

De bruisende Hofstad is het decor voor de tweede locatie die de Dudok-naam draagt. In 2001 geopend en vrijwel direct een ontmoetingsplaats voor jong, oud en politiek Den Haag.

Pal tegenover het Binnenhof en met buren als Prodemos en de NOS, heeft Dudok De Haag een bijzondere plek in de hofstad verworven. Niet alleen jong en oud Den Haag zijn graag geziene gasten in de gezellige brasserie, ook politici weten de weg naar Dudok goed te vinden. Dudok wordt niet voor niets in de volksmond ‘de parlementaire kantine’ genoemd. Met een in-house patisseriewinkel zijn alle smakelijke onderdelen van Dudok onder één dak te vinden.

De kenmerkende hoge plafonds, grote raampartijen en het interieur van staal en leer maken Dudok Den Haag het perfecte decor voor een snelle of juist uitgebreide lunch, een feestelijke high tea, gezellige borrel of een smakelijk diner. Even ontsnappen aan de hectiek van het stadse leven kan daarnaast uitstekend in de sfeervolle binnentuin.

Zalen

Dudok Den Haag heeft een ruime zaal welke uitstekend gebruikt kan worden voor particuliere bijeenkomsten.

De Studio

De Studio dankt haar naam aan de jarenlange opnames van het politieke programma ‘Nieuwsuur’. Deze wekelijkse opnames zijn inmiddels verplaatst naar een andere locatie in de stad, maar de sfeer van een televisiestudio op locatie is behouden gebleven. De Studio is een ruime zaal met een vaste bar en is uitgerust met uitstekende audiovisuele middelen. Denk hierbij aan verschillende microfoons en vast sfeerlicht. Geheel afgesloten van de brasserie, maar wel met een ingang naar de binnentuin is de ruimte ook bijzonder geschikt voor een lunch, diner of borrel.

  • 2 – 100 personen

Contact

Bij vragen mag je altijd contact met ons opnemen

Dudok Den Haag

Hofweg 1A
2511 AA Den Haag

Telefoonnummer

070 890 0100

E-mailadres

denhaag@dudok.nl